június 2011

Hirdetmény

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy az E-ON megbízásából az elektromos vezetékek biztonsági övezetében lévő fák, bokrok ágainak eltávolítása 2011.07.04. után elkezdődik. Kérjük, hogy az ingatlanuk előtt feszültségmentesítés nélkül biztonságosan elvégezhető gallyazást, esetlegesen a gyümölcsök leszedését lehetőleg a fenti időpontig végezzék el, a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Polgármesteri Hivatal
Letölthető melléklet (pdf) a gallyazási és fakivágási területekről

Új utakon Kengyel!

Kengyel Község belterületén és Bagimajorban a következő napokban megkezdődik az aszfaltburkolatok, útalapok és földutak javítása, melyre közel 3.700.000 Ft-ot fordít az önkormányzat, saját erőből. Nagy Szilárd polgármester elmondta, hogy tarthatatlan az az állapot, amely közelkedési feltételeket jellemzi a településen. Esős időben az utak 30-40%-a szinte járhatatlan, de az alappal ellátott belterületi utak állapota is minősíthetetlen.

Nyári programok 2011.

Az idei nyár minden eddiginél tartalmasabb programokat tartogat Kengyelen! A civil szervezetek és az önkormányzat összefogásának sikerességét dicséri az alábbi nyári programkínálatunk. Ezúton kívánok mindenkinek élményekben gazdag nyarat, jó pihenést és kellemes feltöltődést az őszi szezonra!

Nagy Szilárd
polgármester

 

 

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata Képviselő testülete versenytárgyalás útján értékesítésre meghirdeti a Kengyel Rákóczi úton lévő 707/11 hrsz-ú ingatlanból kialakítás alatt lévő 707/13 hrsz-ú 1009 m2, volt daráló épülettel (136,3 m2) beépített közművesített területet. Az ingatlan kikiáltási ára:2.100.000 Ft+525.000 ÁFA, összesen 2.625.000 Ft minimálisan ajánlható ár 2.100.000 Ft+525.000 ÁFA, összesen 2.625.000 Ft. A verseny tárgyalás nyertese a vételárat 8 napon belül köteles kiegyenlíteni. Az Önkormányzat fenntartja a jogát, hogy a versenytárgyalást eredménytelennek nyilvánítsa.

Pedagógusnapra

Tisztelt tanáraink, tanítóink és kedves óvónénik!

Sok szeretettel köszöntelek Benneteket Pegagógusnap alkalmából. Egy vers, amely mindent kifejez a mai napon:

Mentovics Éva: Pedagógusnapra

A-tól ZS-ig megismertünk
minden betűt mára.
Számokat is tudunk írni
füzetbe, táblára.

Képeskönyvből már egyedül
olvassuk a verset.
Azt is tudjuk, ez nem minden
ez még csak a kezdet.

Vágyunk mindig új tudásra,
jönnek a miértek.
Tanítasz és szeretsz minket,
tudjuk, hogy megérted.