augusztus 2011

Soros képviselő-testületi ülés

Nagy Szilárd polgármester értesíti a lakosságot, hogy a Községi Önkormányzat Képviselő-testülete soros ülését 2011. augusztus 31-én szerdán 15.00 órára összehívja.

Az ülés helye: Községháza nagyterme
 

 

Napirend:

Előterjesztés az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének módosítására (írásban)
Előadó: Nagy Szilárd polgármester

Beszámoló a 2011. I. félévi gazdálkodásról (írásban)
Előadó: Nagy Szilárd polgármester

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata pályázatot hirdet szociális elhelyezést biztosító, Kengyel Kossuth Lajos út 166. sz. alatti lakás bérletére a módosított 8/2004.(IV.21.) számú rendelete alapján. Szociális elhelyezést biztosító lakásra pályázatot nyújthatnak be azok a szociálisan rászorulók, akik a fenti rendelet 5 § (2) bek. a-e pontjaiban foglalt feltételeknek megfelelnek. A pályázatot a polgármesteri hivatalhoz (Kengyel, Szabadság út 10.) írásban kell benyújtani 2011. augusztus 24-ig formanyomtatványon.

Kerékpárút épülhet Kengyel-Bagimajor-Martfű között

Augusztus 9-én aláírták a konzorciumi szerződést Martfű és Kengyel polgármesterei a Községháza dísztermében. Dr. Kiss Edit és Nagy Szilárd bíznak abban, hogy ez csak az első lépés a két szomszédos település együttműködésében, további közös projekteket is kilátásba helyeztek. Nagy Szilárd polgármester elmondta, hogy az Új Széchenyi Terv keretében először nyílt lehetőség arra, hogy négyszámjegyű út mellett támogasson kerékpárút építést az Európai Unió.

Autó-, tartály- és kamionmosóval gazdagodott Kengyel

Augusztus 9-én átadták Kengyel legújabb munkahelyteremtő beruházását. Az ünnepségen fellépett a Dalma Dance Club helyi csapata, Ambrusné Molnár Márta vezetésével. A megnyitó beszédekben elhangzott, hogy a mosó teljes egészében saját erőből épült, az építkezés nyolcvan helyi embernek adott munkalehetőséget. Az automosó mostantól éjjel-nappal üzemel.