április 2014

Értesítés

Kedves bagimajori szülők és gyerekek! Holnaptól, két héten át - a csatornázási munkák miatt - újra ingyenes buszt indítunk az óvodába és az iskolába igyekvőkért. Ez idő alatt nem szükséges buszbérletet vásárolni, hiszen a délutáni hazaút is megoldott az önkormányzat buszával. Minden reggel 7.20 kor találkozzunk a szokott helyen! (A kép csak illusztráció)

Tisztelettel:
Nagy Szilárd
polgármester

Hirdetmény

A polgármester értesíti a lakosságot, hogy a Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendes ülését 2014. április 28-án hétfőn, 17.00 órára összehívja.
Az ülés helye: Községháza nagyterme

Napirendek

1. Beszámoló a 2013. évi pénzügyi terv végrehajtásáról
Előadó: Nagy Szilárd polgármester

2. Előterjesztés a Kengyel Községi Önkormányzat fenntartásában működő Egyesített Szociális Intézményben fizetendő térítési díjakról szóló rendelet megalkotására
Előadó: Nagy Szilárd polgármester

Nagy ünnep egy nagy családban

 

 

 Rózsa Miklósné, Juhász Esztike néni húsvét vasárnap ünnepelte 90. születésnapját Bagimajorban! Családja tagjai az ország különböző részeiről érkeztek, így Martfűről, Tiszasasról, Jászberényből.

Esztike néni – korát meghazudtolván – három tortán is elfújta a kilencven szál gyertyát! További boldog, egészségben eltöltött éveket kívánunk! 

A csatorna építése nem veszélyezteti a Fogathajtó versenyt!

A szennyvízcsatorna hálózat építése nem veszélyezteti az idei Léderer Károly Fogathajtó Verseny megrendezését. Az egykori gépállomáson kialakított telephelyet a vállalkozó nagy részben felszámolja és eltakarítja, az eredeti állapotban adja vissza május 19-én. Továbbá a bontásból keletkezett sittet is elszállítja, feldolgozza, valamint részt vesz a pálya renoválásában.

 

Bíró Jósti eljegyzése

Húsvét Vasárnapján a Petőfi úti kislakás nagy eseménynek adott otthont Kengyelen! Bíró Jósti, aki látásáért nem rég egy egész falu összefogott mára Szabó Edina boldog vőlegénye lett. Jósti elmesélte, hogy az interneten leltek egymásra menyasszonyával, az esküvőt a nyárra tervezik. Az eseményen Dr. Őrlős Gábor, az Ébredő Fények Rend vezetője megáldotta Jóstit és Edinát. Sok boldogságot kívánunk! További fotók

Országos mintaprojektet nyert a Belügyminisztériumnál a Kengyel Községi Önkormányzat

Elkezdődött a termál kút gépészetének kialakítása a fóliasátrak fűtésére, az önkormányzat tulajdonában lévő 27 hektáros területen. A Belügyminisztérium országosan kiemelt projektként támogatja a kengyeli beruházást, Start Mintaprojekt keretében. A projekt két év alatt 42 munkavállalónak biztosít megélhetést, napi 8 órás foglalkoztatásban. Képek 

Három hétig változik a buszok menetrendje Kengyelen

Tisztelt Lakosság!

Örömmel értesítem Önöket, hogy elérkezett a szennyvíz-csatornahálózat építésének utolsó üteme.
2014. április 22- től (keddtől) május 9-ig (péntekig) újra nem tudnak a menetrend-szerinti buszok a Kossuth Lajos útra behajtani, mert a szennyvíz beruházás a Kossuth –Rákóczi – Thököly úti buszfordulót érinti.
Ebben az időszakban a BUSZOK ismét A VASÚTÁLLOMÁS FŐÚT (Törökszentmiklós–Martfű) FELŐLI OLDALÁN ÁLLNAK MEG.
Kérem szíves türelmüket és megértésüket, a Húsvéti Ünnepekhez jó pihenést kívánva,

Oldalak