december 2014

Jubileumát ünnepelte a Kengyeli Polgárőr Egyesület

2014. december 6-án alakulásának tizenötödik évfordulóját ünnepelte a Kengyeli Polgárőr Egyesület. A bálon oklevéllel ismerték el az elmúlt időszak legeredményesebb polgárőreit. A rendezvényen megerősítette szövetségét az önkormányzat, a rendőrkapitányság és a polgárőrség. Gratulálunk!

Tisza Takarékszövetkezet: Karácsonyig várhatóan mindenki megkapja a kártalanítást

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) ma kezdte el a Tisza Takarékszövetkezet betéteseinek kártalanítását és az érintett ügyfelek többsége várhatóan karácsonyig megkapja a pénzét. A százezer forintig terjedő kártalanítási összeget házhoz viszi a Magyar Posta, az efölötti összegekről pedig értesítést kapnak a betétesek, amelyből tájékozódhatnak az átvétel módjáról. Az ügyfelek éjjel-nappal hívható telefonszámon kérhetnek további információkat az OBA ügyfélszolgálatától.

A Tisza Takarék ügyfelek kártalanításának menete

A Takarék ügyfeleinek kártalanításának menete a következő:
December 15-től, hétfőtől a Magyar Posta 100.000 Ft alatt minden ügyfél címére kikézbesíti a pénzt. Akik folyószámláján 100.000 Forint feletti összeg van, de az nem éri el 2.500.000 Forintot, ők a Postán, személyesen vehetik át pénzüket. Akik ennél magasabb összeggel rendelkeznek, új folyószámlájukra kapják meg az összeget. A kézbesítések ideje alatt Kengyel településen fokozott rendőri jelenlétre kell számítani.

Oldalak