július 2015

Részletes programok a III. Büszke Vidék Fesztiválon

Szeptember 4. péntek:
 
16.00 Családi Vidámpark, kirakodóvásár
18.00 Shrug IT On koncert
20.00 KÁRPÁTIA koncert
22.00 Gitt1LET koncert
 
Szeptember 5. szombat :
 
9.00 Kirakodóvásár, családi vidámpark, falunéző kis vonat
10.00 Ünnepélyes megnyitó : Boldog István - országgyűlési képviselő, Stanislaw Pudo - Jordanow Kistérség polgármestere, Nagy Szilárd - Kengyel község polgármestere
Kengyel Községért Kitüntető díjak átadása

Kardos Istvánnét köszöntöttük 80. születésnapján

Otthonában látogattuk meg Kardos Istvánné, Kurilla Jolán Erzsike nénit, akit népes családja is köszöntött. Erzsike Endrődön született, amely ma már Gyomaendrődként Békés megye egyik legszebb városa. A szíve hozta Kengyelre és hatvan éve csak gyermekeinek és unokáinak él. Isten éltesse erőben-egészségben!

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata a fejlesztési elképzelések megvalósítása érdekében több ponton módosíttatja a településrendezési tervet.
A partnerségi szabályzat alapján értesítjük a település lakosságát, hogy a településrendezési terv véleményezési dokumentációja 2015. július 20. - augusztus 21. között a Polgármesteri Hivatal műszaki irodájában, továbbá erre a linkre kattintva és letöltve megtekinthető és írásban véleményezhető.

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata pályázatot hirdet szociális elhelyezést biztosító Kengyel Április 4. út 38. sz. alatti lakás bérletére a módosított 8/2004.(IV.21.) számú rendelete alapján.
Szociális elhelyezést biztosító lakásra pályázatot nyújthatnak be azok a szociálisan rászorulók, akik a fenti rendelet 5.§ (2) bek. a-e pontjaiban foglalt feltételeknek megfelelnek.
A pályázatot a Polgármesteri Hivatalhoz (Kengyel, Szabadság út 10.) írásban kell benyújtani 2015. július 24-ig formanyomtatványon.

Szerdán minden közfoglalkoztatottnak fizetett szabadság jár - Nagy Szilárd polgármester közleménye

Tisztelt közfoglalkoztatott munkatársaink!
 
 
A szerdai, várhatóan rendkívüli hőségre való tekintettel fizetett szabadságot rendelt el Kengyel község polgármestere.Ezúton kéri Önöket, hogy ebben az időszakban figyeljenek a község beteg, idős lakóira és szükség esetén nyújtsanak nekik segítséget!
 
Kengyel Községi Önkormányzat.

Oldalak