augusztus 2017

Megújulnak a járdák és az utcák

Megújulnak a járdák és az utcák Kengyel -  Bagimajorban, mondta el Nagy Szilárd polgármester.  A Radnóti utca után az egyik legforgalmasabb szakaszon épít járdát az önkormányzat a Belügyminisztériumtól nyert támogatásnak köszönhetően.
A közel 100 méteres szakaszt vélhetően már szeptember végétől használhatják a lakosok, így a vonathoz érkezők lényegesen kényelmesebben közelíthetik meg a megállót. Közben lezárult a közbeszerzési eljárás, a kivitelező cég szeptember közepén kezdi az utak felújítását. Megújulnak a Mikszáth, a Táncsics, a Kaffka Margit, a Radnóti utak teljes szélességben, de az Erdő, a Malom és a Tóth Árpád utcák kritikus részeit is rendbe teszik. 
 

Hirdetmény Erzsébet utalványról

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. §-a értelmében a települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek  a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága vagy akinek  a 67/A. § szerinti hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzete és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága 2017. augusztus 1-én fennállt, a tárgyév augusztus     hónapjára tekintettel természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható ERZSÉBET-UTALVÁNY formájában.
Az utalvány személyesen vagy meghatalmazott útján átvehető a Polgármesteri Hivatal házipénztárában érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya bemutatása ellenében:
2017. augusztus 25-én (pénteken) 8.00 órától 13.00 óráig.
 
Kengyel, 2017. augusztus 22.
 
Dr. Bartók László sk.
helyettesítő jegyző