Magas rangú állami kitüntetést kapott Rimóczi Jánosné

Magas rangú állami kitüntetést kapott Rimóczi Jánosné, a Kengyel Községi Önkormányzat nyugdíjba vonult gazgaságvezetője

Rimóczi Jánosné, 1975-től a Kengyeli Általános Iskola gondnoka, 1982-től 1987-ig a GAMESZ vezetője, 1987. október 16-tól nyugdíjba vonulásáig 27 évig a Kengyel Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának gazdasági vezetője volt.
Munkáját önállóan, pontosan, felelősségteljesen, és gyorsan végezte. Kitartó, szorgalmas, áldozatos precíz munkát végzett. A legkisebb feladatoktól a legfontosabb pénzügyekig mindent megbízhatóan és maradéktalanul teljesített.
A feladatok legjobb színvonalon történő megvalósítása miatt állandóan képezte magát, a gimnázium elvégzése után megszerezte a képesített könyvelő, vállalati tervező, statisztikus képesítést. Mikor a GAMESZ vezetője volt elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, Pénzügyi Szakon. Az évek során számos oktatási programban, tanfolyamon vett részt, hogy ezzel is nagyobb szaktudásra tegyen szert. 1994-ben közigazgatási alapvizsgát tett, 2003-ban közigazgatási szakvizsgát. 2003-ban regisztráltatta magát mérlegképes könyvelőként, hogy a rábízott pénzügyi vezetői feladatokat minél jobban tudja végezni. Minden évben az aktuális továbbképzésen részt vett.
Súlyos betegségen esett át, majd abból felépülve folytatta áldozatos tevékenységét.
A csoportjában dolgozóktól is elvárta a pontos precíz munkát, munkájukat komoly szakmai irányítással segítette. Vezetése alatt a pénzügyi gazdálkodás minta értékű volt. A felsőbb szervek szakmai ellenőrzések során nagyobb hiányosságot, soha nem tártak fel. Munkáját dicséri, hogy az önkormányzat gazdálkodása kiegyensúlyozott volt, likviditási gondokkal nem küzdött.
Augusztus 20-a alkalmából Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozatával tüntette ki Rimóczi Jánosnét.
Szeretettel gratulálunk!