Értesítés szeizmikus mérési munkálatokról

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, földtulajdonosokat és földbérlőket, hogy Kengyel község tágabb környezetében az O&GD Central Kft. megbízása alapján, a Szolnoki Bányakapitányság engedélyével az Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. területi szeizmikus méréseket végez. A mérések célja kőolaj és földgáz telepek felkutatása. A kutatás előreláthatólag november 15 és december 31 között zajlanak.
A mérések során geodéziai kitűzések, érzékelő műszerek lefektetése és szeizmikus vibrációs tevékenység tapasztalható. A területen előre meghatározott pontok mentén rezgésérzékelő speciális eszközöket helyezünk el. Ezek a speciális eszközök csak szeizmikus kutatásra használhatók, más számára értéktelenek, használhatatlanok. 
Az érzékelő kábelek és tartozékaik fémkinyerésre alkalmatlanok. 
KÉRJÜK A KITŰZÖTT KARÓKAT ÉS A REZGÉSÉRZÉKELŐ MŰSZEREKET NE MOZDÍTSÁK EL, A MUNKA BEFEJEZTÉVEL SZAKEMBEREINK AZT ELTÁVOLÍTJÁK!
Amennyiben a tevékenység során kérdései, észrevételei vannak, kezdeményezzen egyeztetést munkatársainkkal az alábbi telefonszámokon: +36-20-573-5969, +36-20-495-1962, +36-70-375-6276 
 
Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket előre is köszönjük!
 
ACOUSTIC GEOFIZIKAI SZOLGÁLTATÓ KFT.